A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Новини

Освіта молоді в період воєнного стану. Забезпечення прав і законних інтересів молоді, яка постраждала внаслідок військової агресії РФ проти України.

   Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен суппорт сервісез» та «IREX в Україні» презентувала Збірку методичних матеріалів щодо забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, яке постраждало від військової агресії РФ проти України, що була розроблена командою БО «БФ «ССС» спільно з Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у межах реалізації проєкту «Єднання заради дії» за підтримки IREX в Україні. В Збірці порушено найбільш актуальні питання соціальної адаптації та відновлення прав постраждалого населення, зокрема питання освіти молоді.

08:58 03.11.2022

Зміни в законодавстві України про охорону праці для закладів освіти

    Набрав чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.08.2022 № 1371 «Про затвердження Змін до деяких наказів Міністерства охорони здоров’я України».   Даним наказом вносяться зміни в «Санітарний регламент для дошкільних навчальних закладів», затверджений наказом МОЗ України від 25.09.2020 року № 2205  та  «Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти», затверджений наказом МОЗ України від 25 вересня 2020 року № 2205.

09:04 15.10.2022

Правила поводження на замінованих територіях для діточок

   На сьогодні Україна стала однією з найбільш «забруднених» боєприпасами країн світу.  Саме тому ІТ компанія Filancy створила  навчальний відеоролик, у якому один із найвідоміших українських песиків - Патрон - розповість діткам, як уберегтися від мін і снарядів, що не здетонували.

09:05 06.09.2022

Якісне дистанційне навчання в умовах війни: поради для директора школи

  Пандемія коронавірусу вже змусила всіх освітян адаптуватись та перелаштувати свою роботу на дистанційний режим. Втім війна в Україні привнесла нові виклики – руйнування шкіл, вимушено переселені учні та педагоги, які навчаються і працюють у нових для себе школах по всій Україні та за її межами, «випадання» з освітнього процесу окремих дітей та цілих класів через повітряні тривоги, бойові дії та інші причини, пов’язані з війною.

09:08 16.08.2022

Поради батькам під час війни

  Зазвичай у кризових ситуаціях батьки найбільше переживають за дітей. У ваших силах підготувати дитину до різних сценаріїв і допомогти їй бути в безпеці, навіть якщо вас не буде поруч. Цей розділ містить поради про те, що потрібно покласти до дитячого «рюкзака безпеки», важливі моменти, які варто проговорити з дитиною, щоб мінімізувати додатковий стрес та мати план дій на різні випадки.

09:09 12.08.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень