A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Новини

Як організувати роботу педагогічних працівників, які вимушено виїхали за кордон в умовах воєнного стану

З 14 березня 2022 року в окремих областях України після вимушених канікул відновлено освітній процес. Державна служба якості освіти звертає увагу на окремих особливостях організації праці педагогічних працівників в умовах воєнного стану.

10:22 20.03.2022

Роботу ЄДЕБО відновлено в повному обсязі

Від сьогодні заклади освіти мають можливість вносити до ЄДЕБО дані щодо здобувачів освіти, формувати для випускників інформацію, що міститиметься в документах про здобуту освіту та отримувати реєстраційні номери додатків європейського зразка, подавати заяви щодо ліцензування освітньої діяльності тощо. Органи акредитації продовжать вносити  актуальну інформацію щодо акредитації освітніх програм на відповідних рівнях освіти.

10:22 19.03.2022

Організація освітнього процесу в умовах воєнного стану

  Міністерством освіти і науки України розроблено порядок здійснення освітнього процесу в умовах воєнного стану. Усі охочі можуть використовувати платформу «Всеукраїнська школа онлайн» (https://lms.e-school.net.ua/guide), що містить відеоуроки, конспекти, тестові завдання, а також Кабінет вчителя (https://cutt.ly/ASi3DlH), який допомагає залишатися на зв'язку з учнями. Важливо, що платформа ВШО є доступною за межами України і її використовують у понад 120 країнах світу. Тому діти України, які мають доступ до інтернету незалежно від місця перебування, можуть користуватися нею і продовжувати навчання відповідно до українських освітніх програм. Для зручності розроблено мобільний застосунок, а Youtube-канал МОН містить інформацію, що може стати у пригоді (https://cutt.ly/ZSi35JW).

10:23 17.03.2022

На допомогу українським дітям!

  Українські діти сьогодні стали свідками страшної реальності. Їхнє дитинство проходить в укриттях, і це великий стрес не лише для дітей, а і для батьків. Ділимось корисними ресурсами, що допоможуть відволікти діток під час перебування в укритті 

10:29 11.03.2022

Щодо ДПА та ЗНО у 2022 році

Об’єднавши зусилля з Комітетом з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України, освітянською та батьківською спільнотами виходимо з пропозицією про одноразову зміну алгоритмів щодо державної підсумкової атестації для учнів 11 класу та вступу до закладів вищої освіти України у 2022 році.

10:28 11.03.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень