A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Організація роботи з профілактики правопорушень, злочинності, бездоглядності та запобігання і протидії домашньому насильству, булінгу серед неповнолітніх в закладах загальної середньої освіти Вознесенського району в 2019/2020 навчальному році

      18 жовтня в приміщенні центральної районної бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка  відбувся семінар-практикум заступників директорів з виховної  роботи та практичних психологів закладів загальної середньої освіти Вознесенського району  на тему: «Організація роботи з профілактики правопорушень, злочинності, бездоглядності та запобігання і протидії домашньому насильству, булінгу серед неповнолітніх в закладах загальної середньої освіти Вознесенського району в 2019/2020 навчальному році».

15:08 22.11.2019

зональні районні змагання з футболу серед учнів 2003-2005

15 жовтня 2019 року на стадіоні «Юність» у смт. Братське відбулися зональні районні змагання з футболу серед учнів 2003-2005 років  народження у залік ХІХ Спортивних ігор, в яких взяли участь команди Вознесенського, Єланецького та Братського районів. На початку змагань відбулися офіційні урочистості та привітання.  Перша  гра відбулася між командами Єланецького  та Братського  районів  з результатом 1:2 на користь господарів. У другому матчі взяли участь команди  Вознесенського  та Єланецького  районів,  де впевнену перемогу  з   рахунком 6:0 отримали гравці збірної команди Вознесенського району.  В третій грі зустрілися команди гравців Братського  та Вознесенського  районів. Боротьба була гідною та  безкомпромісною на користь команди  Братського району з рахунком  2:1.  Підсумкове положення команд І місце – збірна команда Братського  району, ІІ місце – збірна команда  Вознесенського  району, ІІІ місце – збірна команда  Єланецького  району.

14:55 22.11.2019

День захисника України

До Дня захисника України в закладах загальної середньої та позашкільної  освіти проведені урочисті лінійки, патріотичні години, виховні години, зустрічі з воїнами АТО, спортивні змагання, козацько-лицарські звитяги. Вихованці гуртків декоративно-ужиткового мистецтва Дитячо-юнацького центру виготовили для воїнів-захисників поздоровчі листівки та сувеніри.

14:34 04.11.2019

Космічні фантазії

До Всесвітнього тижня Космосу в Дитячо-юнацькому центрі серед вихованців гуртків декоративно-образотворчого мистецтва було проведено гуманітарний конкурс на тему «Космічні фантазії»  в напрямку «Космічне мистецтво». На конкурс надійшло 10 робіт вихованців гуртків в техніці «Живопис», «Витинанка» та «Флористика», які надіслані до участі в обласному конкурсі.

17:33 24.10.2019

Мала академія наук на старті

З метою виявлення і підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до науково-дослідницької роботи, примноження інтелектуального потенціалу держави 25 вересня 2019 року було проведено попереднє тестування учнів закладів загальної середньої освіти району, які виявили бажання стати слухачами Миколаївського територіального відділення Малої академії наук.

17:29 24.10.2019

Відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти Вознесенського району

8 жовтня 2019 року  відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти Вознесенського району під керівництвом в.о.начальника відділу освіти Русаловської С.М. У нараді взяли участь Папук Т.В., психолог Бузького ДНЗ,  Сінєгрібова Н.М., технолог по харчуванню КУ «Вознесенський РЦОЗО», завідувачі  закладів дошкільної освіти Вознесенського району.

17:26 24.10.2019

З Щербанівської освітянської ниви

Напередодні Дня працівників освіти Миколаївський  національний   аграрний  університет запросив на традиційну жовтневу зустріч  адміністрації шкіл, випускники яких стали студентами вишу. Вознесенський район на цій зустрічі представляла Щербанівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.М.Рябошапки.

17:24 24.10.2019

Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання

Технології дистанційного та змішаного навчання за рік пандемії коронавірусу стали вже звичними для шкіл. Державна служба якості освіти також пристосувала інструментарій проведення інституційного аудиту до умов дистанційної або частково дистанційної роботи закладів. Адаптації потребує організація освітньої діяльності, щоб заклади продовжували працювати якісно та ефективно і в умовах очного навчання, і онлайн. Змінювати слід і всі компоненти системи освітнього процесу школи.

16:31 16.06.2011

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень