A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Проведено засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури

20.12 2019 р.  в приміщенні Вознесенської  центральної районної бібліотеки проведено засідання   методичного  об’єднання  вчителів фізичної культури  закладів загальної середньої освіти Вознесенського району, Дорошівської, Олександрівської та Прибужанівської сільських рад з теми  «Стратегія розвитку фізичного виховання та спорту серед учнівської молоді». На засіданні підведено підсумки роботи за 2019 рік та окреслено пріоритетні напрямки розвитку фізичної культури і спорту  в закладах загальної середньої освіти на 2020 рік. Вчителі  ознайомилися з календарем спортивних  змагань ХІХ обласної Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти, опрацювали  положення Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games».

08:24 23.12.2019

Святий Миколай, ти до нас завітай!

День Святого  Миколая – довгоочікуваний  день зустрічі з мріями та подарунками. Саме цього дня учні     5 класу Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст.          ім. М.М.Рябошапки провели чудове свято «Святий Миколай, ти до нас завітай». Глядачі спостерігали казкове дійство з фантастичними героями. Антипко зі своїми друзями принесли для неслухняних діток чарівні різочки. Та чи можуть протистояти нечисті сили янголяткам та чемним дітям?! Тому, як завжди, добро перемогло зло.

13:28 21.12.2019

Свято Миколая для школярів Бузької та Таборівської ЗОШ

Найбільшим і найрадіснішим для таборівської  та бузької дітвори є свято Миколая, яке відбулося в стінах рідних  шкіл. Вся малеча чекала на свого покровителя, Чудотворця Миколая, який завітав разом з головою Бузької сільської ради  Юрієм Заволокою  зі щирими привітаннями та солодощами.

08:26 21.12.2019

Правничі ігри – 2019

В межах проекту «Академія юних поліцейських Миколаївщини» та Всеукраїнського тижня права 13 грудня 2019 року педагогами Вознесенського районного Дитячо-юнацького центру за підтримки працівників підрозділу ювенальної превенції відділу поліції був проведений районний інтелектуальний конкурс «Правничі ігри – 2019».

14:59 16.12.2019

Інноваційні технології в закладі дошкільної освіти – сучасний погляд на навчання дітей

Відповідно до плану роботи відділу освіти Вознесенської РДА та районного методичного кабінету КУ «Вознесенський РЦОЗО» на базі Бузького ДНЗ 11 грудня 2019 року  відбувся районний семінар для завідувачів і вихователів закладів дошкільної освіти з інноваційних технологій. Щоб ефективно ознайомлювати педагогів з освітніми інноваціями в закладі працює нова форма обміну досвідом – Методична платформа.

08:18 16.12.2019

Благодійна Україна – 2019

        В рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу «Благодійна Україна» учні Бузької ЗОШ І-Ш ст. здійснили поїздку до центру психологічно-соціальної реабілітації дітей м. Вознесенська з ляльковими виставами "Колобок" та "Ріпка".  Діти залюбки між собою спілкувалися, гралися та веселилися. На згадку про теплу та незабутню зустріч подарували солодощі та різнокольорові кульки.

08:16 12.12.2019

Шана Вам, захисники!

6 грудня 2019 року дитячий театральний колектив «Перлинки» Вознесенського районного Дитячо-юнацького центру (керівник Гойман Т.О.) завітав до військовослужбовців в/ч 1478 з святковим дійством «Шана Вам, захисники!».

12:37 09.12.2019

Відзначення Дня Збройних Сил України в закладах освіти Вознесенського району

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України в закладах загальної середньої освіти Вознесенського району серед учнівської молоді проведені заходи, спрямовані на виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів.

12:34 09.12.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень