A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

ПРЕЗИДЕНТ ПІДПИСАВ ЗАКОН “ПРО ПОВНУ ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ”

Президент Володимир Зеленський підписав Закон “Про повну загальну середню освіту”, ухвалений Верховною Радою 16 січня 2020 року. Закон із підписом Президента повернуто до Верховної Ради  13 березня 2020 року.

07:50 23.03.2020

Про проведення районного інтегрованого семінару-майстерні у Бузькій ЗОШ І-ІІІст.

Темі використання елементів театральної педагогіки було присвячено  районний інтегрований семінар-майстерню вчителів української мови і літератури, зарубіжної літератури, англійської мови, яка відбулася на базі Бузької ЗОШ І-ІІІ ступенів, куди прибули вчителі зі шкіл району.

08:27 10.03.2020

До Міжнародного дня рідної мови у Вознесенській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено семінар-методичну студію

21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Саме в цей день святково прибрана висловлюваннями та іншою мовознавчою наочністю, що популяризує знання української мови, Вознесенська ЗОШ І-ІІІ ступенів приймала колег - вчителів початкових класів  закладів загальної середньої освіти Вознесенського району, що прибули на семінар-методичну студію, на якій розглядалося питання формування мовленнєвих компетентностей учнів в умовах НУШ. Вчителі- початківці мали можливість взяти участь у ранковій зустрічі, що проводила Людмила Яворська, відвідати урок літературного читання у 2 класі на тему «Скринька казок» з ляльковою театралізацією казки «Ріпка», підготовленою вчителем Наталією Сулімою.  Учитель Любов Станкевич  зі своїми  четвертокласниками  підготувала та провела інтелектуальну гру-конкурс «Мови світ цікавий та безмежний». З учасниками методичного навчання вчитель Василець О.О. провела інтерактивну гру «Хто я?».  Валентина Кольчак  донесла до учасників через інформаційний дайджест  новинки обласного  методичного навчання, на якому відбулася творча зустріч з авторами підручників для початкових класів.

08:04 24.02.2020

В закладах загальної середньої освіти Вознесенського району проведено тематичні заходи з нагоди Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2020 року у закладах загальної середньої освіти Вознесенського району до Дня Героїв Небесної Сотні пройшли тематичні заходи, бесіди про масові акції громадянського протесту в Україні в листопаді 2013 – лютому 2014 років.

09:26 21.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень