A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Відзначення Дня волонтера в закладах освіти Вознесенщини

Школярі Вознесенщини  щорічно активно долучаються до відзначення Міжнародного дня волонтера. З метою підтримки та сприянню волонтерському руху у Щербанівській ЗОШ І-Шст.  були проведені  урок моралі «Нехай комусь тепліше стане від наших добрих,  гарних слів» для учнів 1-2класів, виховна година для учнів 3-4класів «Українські волонтери відважні й дивовижні», бесіда-діалог «Мирні воїни світла» (8-11кл.) та  інформаційно-просвітницький захід   «Волонтери – люди доброї волі» (5-7кл.)  під час яких, учні обмінювались думками про значення волонтерського руху для допомоги українським військовим та сім’ям тимчасово переміщених осіб із зони АТО.  Учнівський колектив закладу освіти активно долучився до проведення  благодійного  ярмарку «Поділись теплом душі».

12:30 09.12.2019

Профорієнтаційна робота в закладах освіти

Профорієнтаційна робота з учнями – один з головних напрямків виховної роботи, яка спрямована на підготовку учнів до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві.

13:00 06.12.2019

Підведено підсумки І (зонального) туру «Учитель року 2020»

І ось прозвучали фанфари заключного етапу І (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінаціях «Початкова освіта» та «Історія», що проводився на базі відділу освіт Олександрівської селищної ради.

11:35 06.12.2019

В закладах освіти Вознесенщини відзначили День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Метою запровадження пам’ятної дати стало утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття.

10:30 06.12.2019

Семінар з формування логіко-математичної компетентності засобами інноваційних технологій

Відповідно до плану роботи відділу освіти Вознесенської райдержадміністрації   та районного методичного кабінету КУ «Вознесенський РЦОЗО» на базі Таборівського ДНЗ «Ромашка» відбувся районний семінар для завідувачів і вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми «Формування логіко-математичної компетентності засобами інноваційних технологій».

10:17 25.11.2019

Колектив екологічної просвіти Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ступенів – призер обласного конкурсу екологічних агітбригад!

16 листопада в приміщенні  Миколаївського Будинку художньої творчості  відбувся обласний етап конкурсу колективів екологічної просвіти. Команда Вознесенської ЗОШ І-ІІІст.  в складі Бевзіцької Анастасії, Бронської Жасміни, Вертейко Анастасії, Ворохти Василини, Ткаченко Сніжани та Швець Крістіни посіла ІІ місце.

10:13 25.11.2019

День писемності

9 листопада 2019 року у День писемності  відбувся ІІ (районний) етап  Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. В ньому взяли участь 56 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Вознесенського району та об’єднаних територіальних громад.

10:08 25.11.2019

КРАЇНІ ЮННАТІЇ – 95

8 листопада 2019 року відбувся районний етап обласного конкурсу екологічних агітбригад серед закладів загальної середньої освіти району та представників шкільних учнівських колективів ОТГ. В зональному етапі зустрілися колективи агітбригад Вознесенської ЗОШ І-ІІІст., Дорошівської  ЗОШ І-ІІІст. та Прибужанівської ЗОШ І-ІІІст. Тематика виступів колективів була присвячена відзначенню в Україні 95 річниці  юннатівського  руху.

10:03 25.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень