A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Свято зустрічі випускників у Щербанівській ЗОШ

31 січня 2020 року. Радісно і гамірно, линуть дружні привітання у Щербанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. ім. М.М.Рябошапки.  До рідної школи завітали випускники 1964-2019 років. Почесними гостями на святі були Ольга Андріївна Шоломон – колишній учитель фізики, почала працювати у школі з 1954 року,  Людмила Дмитрівна  Димчишина  - вчитель початкових класів з 1967 року.

14:04 04.02.2020

Поетична пристань

Нещодавно в приміщенні районного Дитячо-юнацького центру відбувся районний етап обласного конкурсу читців-декламаторів «Поетична пристань». В конкурсі взяли участь 6 учнів (вихованців) з 2 закладів загальної середньої та позашкільної освіти (Щербанівської, Бузької ЗОШ І-Шст., гуртка «Театральне мистецтво» РДЮЦ  на базі Вознесенської школи). На розгляд журі юні аматори представили відомі твори українських авторів національно-патріотичного спрямування.

14:00 04.02.2020

Участь в заняттях військово-прикладної школи «Патріот» з тактичної медицини

25 січня поточного року військова кафедра Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського запросила вихованців гуртків військово-патріотичного напряму закладів освіти області долучитися до практичного заняття військово-прикладної школи «Патріот»  з тактичної медицини. Члени військово-спортивного гуртка «Джура» районного Дитячо-юнацького центру на базі Бузької ЗОШ І-Шст., керівник  Коберняк В.П., скористалися нагодою повчитися основам військово-прикладної підготовки та набуттю відповідних умінь і навичок з тактичної медицини та військової професійної орієнтації, підготовки до служби в Збройних Силах України.

13:13 29.01.2020

Школа управлінської майстерності

24 січня 2020року  у центральній районній бібліотеці імені Т.Г.Шевченка відбулося засідання  школи управлінської майстерності заступників директорів  з навчально-виховної роботи, що діє при Районному  методичному кабінеті  КУ «Вознесенський районний центр по обслуговуванню закладів освіти». Воно було  присвячене питанню  організації системи методичної роботи у ЗЗСО в умовах кадрової автономії. Розглядалися інноваційні форми та моделі організації методичної роботи  заступника директора з НВР в умовах реформування освіти.

08:41 27.01.2020

Єднаймося заради України!

22 січня   день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Ця подія посідає важливе місце на сторінках нашої історії, адже збулися мрії українців на вільне життя в самостійній соборній незалежній державі.

16:11 22.01.2020

Лідер року - 2020

17 січня поточного року відбувся районний етап обласного конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування, в якому взяли участь лідери закладів загальної середньої освіти  – Бузької ЗОШ І-ІІІ, Вознесенської ЗОШ І-ІІІ, Таборівської ЗОШ І-ІІІ та Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ім.М.М.Рябошапки. На конкурс були представлені проекти «Я + цікава справа», які презентували роботу лідерів учнівського самоврядування за час перебування його на посаді президента школи.  

15:54 22.01.2020

Театральний гурток "Перлинки"

        Театральний гурток "Перлинки" Вознесенського районного Дитячого-юнацького центру, кер.Гойман Т.О.,  12-14 січня  відвідали школу, геріатричний пансіонат, дошкільні навчальні заклади, місцевих підприємців з привітанням до свята  «Василя і Меланки».

13:42 17.01.2020

ЗИМОВІ КАНІКУЛИ – ВЕСЕЛА ПОРА!

Добігає кінця зимовий відпочинок школярів. Але за цей час їм є що згадати. Це і веселі новорічні та Різдвяні свята, цікаві подорожі та екскурсії.

08:37 13.01.2020

ШКОЛА НАРОДНИХ УМІЛЬЦІВ

9 січня 2020 року в приміщенні районного Дитячо-юнацького центру відбулося ІІ-е заняття Школи народних умільців, в якому взяли участь керівники гуртків декоративно-ужиткового мистецтва Дитячо-юнацького центру та шкіл району разом зі своїми вихованцями.

08:43 10.01.2020

Про проведення інтегрованого семінару «Використання методу моделювання на уроках біології та географії»

20 грудня 2019 року  на базі Бузької   ЗОШ   І-ІІІ ступенів  завідувачем районного  методичного  кабінету  КУ «ВРЦОЗО»  Лопатинською Л.В. проведено районний  інтегрований семінар вчителів біології, хімії, географії  освітніх закладів району, на якому розглядалося питання використання методу моделювання на уроках біології та географії. Учителі біології Донцова В.І. та географії Топилін І.М. демонстрували під час проведення  уроків  практичне використання дослідницького методу моделювання та  ділилися досвідом роботи по його  впровадженню. Під час проведення  практичної  частини семінару учасники-педагоги  мали можливість дізнатися про інноваційні освітні технології, зокрема про використання освітніх Інтернет-сайтів та навчалися під керівництвом Топиліна Ігоря Миколайовича та  Топиліна Владислава Валерійовича працювати над створенням GR-кодів і використанням їх на уроках.

14:31 24.12.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень