A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Про участь в онлайн-конкурсі «ПРАВО НА ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО»

Напередодні Дня захисту дітей вихованці фольклорного колективу «Мальва» /кер. Кіш С.І./ та хореографічного колективу «Русинка» /кер. Українець Л.В./ Вознесенського районного Дитячо-юнацького центру взяли участь в онлайн-конкурсі дитячих малюнків та фото/відео-робіт «Право на щасливе дитинство», проведення якого ініціювало Головне управління Національної поліції в Миколаївській області.

09:26 26.05.2020

Команда лідерів Вознесенської ЗОШ І-ІІІст. бере участь у проєкті «Відкривай Україну»

Команда "Лови момент" Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ступенів бере участь у всеукраїнському проєкті неформальної освіти «Відкривай Україну», що проходить за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту. Цей проєкт навчає підлітків втілювати свої ідеї та задуми і змінювати цим свої школи, міста та всю Україну. Цього року учасники переосмислюють свою діяльність і можливість втілювати свої ідеї, реалізовувати проєкти для громади в нових умовах карантинних обмежень. Це новий виклик, нове бачення і команди вчаться бути гнучкими, реагувати на виклики і досягати цілей.

10:56 07.05.2020

Проведено вебінар лідерів учнівського самоврядування

28 квітня 2020 року Вознесенським районним Дитячо-юнацьким центром  проведено  вебінар для  лідерів учнівського самоврядування та їх кураторів на тему: «Підтримка творчої обдарованої молоді, поширення кращого досвіду роботи лідерів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Вознесенського району».

08:18 07.05.2020

Загальнонаціональний карантин продовжено до 11 травня - рішення Уряду

Загальнонаціональний карантин продовжено до 11 травня – відповідне рішення Уряд ухвалив 22 квітня. Всі заклади освіти продовжують працювати з використанням технологій дистанційного навчання. “Карантин продовжено, а це означає, що ми маємо бути готові до завершення навчального року дистанційно. МОН надало роз’яснення для всіх закладів освіти та публікує рекомендації на офіційних ресурсах”, – зазначила т.в.о. Міністра освіти і науки Lubomyra Mandziy. Інформацію про всі зміни в освітніх процесах, які відбуваються через карантин та відповіді на найбільш поширені запитання можна знайти на спеціальному інфоресурсі – http://mon-covid19.info/

19:45 24.04.2020

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ, ЗНО, ВСТУПНА КАМПАНІЯ: МОН ЗАПУСТИЛО САЙТ ПРО КЛЮЧОВІ ЗМІНИ В ОСВІТІ, ВПРОВАДЖЕНІ ЧЕРЕЗ КАРАНТИН

Усі зміни в освітньому процесі, впроваджені через карантин, відтепер зібрано на окремому інформаційному ресурсі. Зокрема, тут розміщено інформацію про дистанційне навчання, завершення навчального року в школах, цьогорічне ЗНО та вступну кампанію. 

09:24 17.04.2020

ЗАВЕРШЕННЯ 2019-2020 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ТА ПІДСУМКОВЕ ОЦІНЮВАННЯ УЧНІВ – ОПУБЛІКОВАНО РОЗ’ЯСНЕННЯ МОН

В умовах дистанційного навчання педагогічні ради шкіл можуть самостійно визначати деталі освітнього процесу і завершення навчального року, а підсумкове оцінювання може здійснюватись віддалено. Про це йдеться у листі-роз’ясненні МОН, оприлюдненому  16 квітня 2020 року.

09:15 17.04.2020

6 КВІТНЯ СТАРТУЮТЬ ОНЛАЙН-УРОКИ ДЛЯ УЧНІВ 5-11 КЛАСІВ НА КАРАНТИНІ: ЧАС ТА ПРОГРАМА ЗАНЯТЬ, ДЕ ТА ЯК ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАВЧАННЯ

В понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11 класів з усієї країни стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» – уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом транслюватимуть українські телеканали та YouTube-канал Міністерства освіти і науки. 

10:48 02.04.2020

Атестація педпрацівників в умовах карантину

МОН рекомендує атестаційним комісіям усіх рівнів прийняти рішення про перенесення своїх засідань на період після карантину, однак у випадку нагальної потреби їх можна проводити онлайн. Про це йдеться у листі-роз’ясненні Міністерства освіти і науки від 27 березня 2020 року. 

10:43 02.04.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень