A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Проведено нараду з керівниками методичних об`єднань вчителів ЗЗСО Бузької сільської ради

16 червня 2021 року відбулася нарада з керівниками методичних об`єднань вчителів ЗЗСО Бузької сільської ради, організована фахівцем з методичної роботи відділу освіти Лопатинською Л.В.

10:14 17.06.2021

Фінал ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на Миколаївщині

За останні роки на Миколаївщини гра «Сокіл» («Джура») стала не просто святом, не просто змаганням, але подією, що створює особливі умови для спортивно-оздоровчої роботи та формування патріотичної свідомості нашої молоді. Адже для навчання і виховання молодого покоління кращого способу, ніж гра годі й чекати.

15:32 14.06.2021

«УКРОПІВЦІ» БУЗЬКОЇ ГРОМАДИ НА ОБЛАСНИХ ЗМАГАННЯХ «ДЖУРА - 2021»

          7 червня у селі Біла Криниця Березнегуватського району Миколаївської області стартував обласний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), участь в якому бере 13 команд-роїв з різних куточків Миколаївщини.

16:38 10.06.2021

На розваги в «Happy Land»

У народі кажуть: "Як влітку відпочинеш, так цілий рік працювати будеш". Тож, керуючись цією мудрою настановою, учні Бузького ЗЗСО відвідали «Happy Land» в місті Миколаєві.

14:59 10.06.2021

Рух – це здорово!": школярі Бузької територіальної громади взяли участь у фізкультурно-оздоровчому заході

 8 червня 2021 року в рамках Міжнародного Дня захисту дітей відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Рух – це здорово!», учасниками якого стали учні освітніх закладів Бузької сільської ради.

11:02 09.06.2021

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику!

Головним управлінням ДСНС України у  Миколаївській області проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Пожежі краще запобігти!». Метою конкурсу є залучення дітей різного віку до вивчення та популяризації правил пожежної й техногенної безпеки, формування у них навичок обережного поводження з вогнем, виховання почуття відповідальності за збереження від вогню та інших надзвичайних ситуацій навколишнього середовища.

11:45 08.06.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень