A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Святкувати День захисника України на офіційному рівні почали з 2014 року відповідно до указу тодішнього президента Петра Порошенка. Свято запровадили на тлі збройної агресії Росії на Донбасі та анексії нею Криму.

08:41 15.10.2020

Спорт – це мужність, грація, краса!

9 жовтня 2020 року в Щербанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.М.Рябошапки відбулося справжнє свято - свято  здійснення мрії. Учні школи отримали чудовий подарунок – дитячий спортивний майданчик, який буде сприяти активному відпочинку та занятті спортом. Червону стрічку урочисто перерізали гості свята: депутат обласної ради Ташлик Г.В., голова Вознесенської районної ради Бурдін І.А., голова райдержадміністрації Білоконь І.В., директор школи Треножкіна Г. О.  

09:27 12.10.2020

Питання організації та виконання протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти обговорено на нараді із завідувачами ЗДО

29 вересня  2020 року в.о. начальника відділу освіти, КМС Вознесенської райдержадміністрації  Світланою Русаловською  проведено нараду із завідувачами  закладів дошкільної  освіти району.  У ході засідання було обговорено актуальні питання діяльності закладів в період карантину з зв’язку із поширенням коронавірусної хвороби  (COVID-19).  Детально опрацьовано постанову Головного державного санітарного лікаря України  від 22.09.2020 №55  «Про затвердження тимчасових  рекомендацій щодо організації та протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти освіти на період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби» (COVID-19). 

13:16 30.09.2020

22.09.2020 року затверджено Постанову Головного державного санітарного лікаря України № 55 ,,Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID -19)”

22.09.2020 року затверджено Постанову Головного державного санітарного лікаря України № 55 ,,Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID -19)”

08:44 29.09.2020

Проведено інтегрований семінар шкільних бібліотекарів та заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти Вознесенського району

З метою формування екологічної культури та реалізації Концепції екологічної освіти в Україні та у зв’язку з проведенням щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна екологічна просвіта учнів» 24 вересня 2020року  в Центральній районній бібліотеці імені Т.Г.Шевченка районним методичним кабінетом разом з  Вознесенським районним Дитячо – юнацьким центром проведено інтегрований семінар зі шкільними бібліотекарями та заступниками директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти Вознесенського району. На ньому розглядалися форми та методи  формування екологічної просвіти учнівської молоді, обговорювалися плани-пропозиції проведення місячника шкільних бібліотек, що сприятиме  активізації  роботи шкільних бібліотек та закладу позашкільної освіти.

08:47 28.09.2020

Засідання Школи управлінської майстерності заступників директорів з навчально-виховної роботи освітніх закладів Вознесенського району

16 вересня 2020року у центральній районній бібліотеці імені Т.Г.Шевченка завідувачкою  районним методичним кабінетом Ку «Вознесенський районний центр по обслуговуванню закладів освіти» Лопатинською Л.В.   було проведено засідання Школи управлінської майстерності  заступників директорів  з навчально-виховної  роботи освітніх закладів  Вознесенського району на тему «Інноваційні зміни в методичній роботі з педагогічними кадрами».

09:47 17.09.2020

Серпневі педагогічні форуми

27-28 серпня 2020 року районним  методичним  кабінетом Ку «Вознесенський районний центр по обслуговуванню закладів освіти» проведено  освітянські серпневі предметні  інструктивно-методичні наради, присвячені здобуткам та викликам освіти в умовах пандемії, особливостям викладання  шкільних предметів у новому 2020-2021 навчальному році, дистанційному та змішаному навчанні.

09:14 10.09.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень