A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Екскурсія до Миколаєва

Закінчився навчальний рік і для школярів почалася весела і яскрава пора — канікули! Літо — це час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. Молодші школярі Таборівського  ЗЗСО І-ІІІст. відвідали один з найбільших та найгарніших зоопарків України в Миколаєві. Діти гарно провели час, отримали багато позитивних емоцій та пізнали щось нове для себе!

08:15 08.06.2021

Привіт, літо!

Закінчується навчальний рік, всі заслуговують на відпочинок. Свій відпочинок учні третього класу Вознесенського ЗЗСО І-ІІІст. розпочали з поїздки до басейну "ВОДОГРАЙ" , де отримали безліч емоцій, забули про правила та уроки. Веселі, задоволені та зголоднілі смакували улюблену страву. Привіт, літо, ми тебе чекали!

11:47 04.06.2021

Плавання - запорука здоров'я

2 червня учні 1 -2 класів Вознесенського ЗЗСО  І-ІІІ ступенів Бузької сільської ради, разом зі своїми класоводами Станкевич Л.О. та        Яворською Л.В., здійснили поїздку до плавального басейну «Водограй». Діти отримали  величезне задоволення від купання в басейні. Вони весело провели час та оздоровилися, адже водні процедури загартовують дитячий організм.

14:55 03.06.2021

День захисту дітей - 2021

    У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.

08:38 03.06.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху в закладах освіти Бузької сільської ради

З 17 до 23 травня 2021 року  Вознесенський, Бузький і Таборівський  ЗЗСО І-ІІІ ст. приєдналися до проведення всесвітнього  Глобального тижня безпеки дорожнього руху,  присвяченого темі перевищення швидкості – одній із провідних причин дорожньо-транспортного травматизму.

14:19 24.05.2021

Відзначення Дня вишиванки в закладах освіти Бузької сільської ради

У культурі будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка – яскравий приклад і підтвердження цьому.  Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

16:02 20.05.2021

Відзначення Дня Європи в закладах освіти Бузької сільської ради

З нагоди відзначення в Україні Дня Європи в закладах загальної середньої освіти Бузької сільської ради проведено низку тематичних заходів. Зокрема, серед учнів початкової ланки організовано  конкурси-виставки малюнків «Світ Європи очима дітей», «Україна – держава європейська», «Малюємо Європу», серед учнів 5-9 класів - конкурс стіннівок «ЄС очима дітей», «Історія європейської інтеграції», організовано виставки фотоколажів «Ми подорожуємо Європою», «Чудеса світу».

12:54 19.05.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень