A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ У ЦИФРОВОМУ ПРОСТОРІ – МОН НАДАЄ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА БАТЬКІВ

    Цифрове середовище, зокрема мережа Інтернет, сьогодні є не лише важливим джерелом інформації, але і способом комунікації, який нівелює перепони для спілкування. Через глобальний вплив COVID-19 діти проводять все більше часу в Інтернеті.

10:25 16.03.2021

Проведено інтегрований семінар-практикум вчителів математики, фізики та інформатики закладів загальної середньої освіти Бузької сільської ради

Планом  методичної роботи відділу освіти Бузької сільської ради на 2021 рік передбачено приділення значної  уваги питанню формування інформаційно-комунікаційної, комп’ютерної компетентності педагогів освітніх закладів. Тому з метою удосконалення теоретичної, практичної складових професійної компетентності, формування комп’ютерної та цифрової грамотності педагогів 12 березня 2021 року  проведено інтегрований семінар-практикум вчителів математики, фізики, інформатики закладів загальної середньої освіти  Бузької сільської ради у форматі Zoom-конференції  на тему «Використання інтернет-сайтів  та порталів для здійснення дистанційного та змішаного навчання при вивченні математики, фізики та інформатики».

09:42 16.03.2021

Проведено семінар-практикум для педагогів закладів дошкільної освіти Бузької сільської ради

Питання збереження та зміцнення фізичного здоров’я дитини є одним із пріоритетних завдань у роботі ЗДО. На базі Вознесенського закладу дошкільної освіти «Джерельце» відбувся он-лайн семінар для педагогів Бузької сільської ради «Сучасні здоров’язбережувальні технології у роботі з дошкільниками» (у сервісі Zoom).

11:03 04.03.2021

Гуртківці ДЮЦУ відзначили ювілейну дату Лесі Українки

В рамках відзначення 150-річного ювілею Лесі Українки, видатної української поетеси та громадської діячки, однієї з центральних постатей національної культури  пройшов Всеукраїнський арт-челендж «Слово, чому ти не твердая криця!». Учасниками заходу стали вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої освіти майже з усіх регіонів України. Участь  в конкурсі взяли і вихованці гуртка «Театральне мистецтво» ( керівник  Гойман Т.О.) Дитячо-юнацького центру Бузької сільської ради.

10:58 04.03.2021

МЕТОДИЧНА МАЙСТЕРНЯ ПЕДАГОГІВ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

23  лютого  відділом освіти Бузької сільської ради проведено семінар-практикум з вчителями початкових класів та вчителями-предметниками, які викладають англійську мову, інформатику та мистецтво  у  початкових класах Бузького, Вознесенського,  Таборівського  закладах загальної середньої освіти Бузької сільської ради. У роботі семінару взяли участь  і вчителі початкових класів Щербанівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Дорошівської сільської ради.

10:05 24.02.2021

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ БУЗЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

У закладах загальної середньої освіти Бузької сільської ради  протягом лютого 2021 року проведено заходи щодо відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

09:09 23.02.2021

Відзначення Дня української писемності та мови в закладах загальної середньої освіти Вознесенщини

9 листопада у  День української писемності та мови щорічно проводиться  акція єднання  у формі  написання  Всеукраїнського диктанту. Нинішній  рік  написання його був ювілейний - двадцятий. У ньому взяли участь всі бажаючі освітяни: і учні, і педагоги закладів загальної середньої освіти, підпорядкованих відділу освіти Вознесенської    райдержадміністрації.

10:28 16.11.2020

Захист дітей в цифровому середовищі

          За даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу, діти в період карантину стали проводити на 80% більше часу онлайн, разом з цим підвищились звернення щодо випадків булінгу з використанням інформаційно - комунікаційних технологій, а сексуальна експлуатація дітей в Інтернеті збільшилася вдвічі.

08:47 15.10.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень