A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Відзначення дня Чорнобильської трагедії в закладах освіти Бузької сільської ради

  26 квітня 2021 року виповнюється 35 років з дня однієї з найстрашніших катастроф в історії людства — аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Минуть ще роки й десятиліття, але цей трагічний день усе одно хвилюватиме людей. Чорнобильське лихоліття залишиться навіки в пам’яті тих, хто пройшов горнило Чорнобиля. Наш земний уклін, наша довічна вдячність усім, хто взяв участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, відроджував і продовжує відроджувати до нового життя обпалену радіацією землю. Священна пам’ять про всенародний подвиг ніколи не зітреться зі сторінок історії, не згасне у віках.

16:45 29.04.2021

Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках інформатики в початковій школі

З метою удосконалення фахової майстерності та набуття практичних навичок у використанні інформаційно-комунікаційних  та цифрових технологій в освітньому процесі 23 квітня 2021 року відділом освіти Бузької сільської ради  для  вчителів початкових класів та  вчителів-предметників, які викладають у початковій школі закладів загальної середньої освіти Бузької сільської ради, було проведено у форматі відео зустрічі  на платформі  Google Meеt онлайн – вебінар на тему «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках інформатики в початковій школі».

12:16 26.04.2021

Проведено І етап виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва “Знай і люби свій край”

З метою пошуку та підтримки обдарованих і талановитих дітей, художньо-естетичного виховання учнівської молоді в традиціях національної культурної спадщини  з 12 лютого по 10 квітня 2021 року Дитячо-юнацьким центром Бузької сільської ради був проведений І етап обласного  щорічного  конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

13:03 23.04.2021

Проведено І етап конкурсу дитячого малюнку «Цінність води для кожного з нас»

У рамках заходів екологічно-просвітницького спрямування з метою розвинення в учнів бережливого ставлення до навколишнього середовища та водних багатств природи рідного краю, сприяння розвитку творчих інтересів учнівської молоді засобами образотворчого мистецтва, формування вишуканого багатства естетичних вражень, патріотичних почуттів у підростаючого покоління, вивчення органічної привабливості її природи, виховання у підростаючого покоління екологічної культури, шани до рідного краю, привернення уваги широких кіл громадськості до екологічного стану рідного краю, вивчення річок Миколаївщини Регіональним офісом водних ресурсів у Миколаївській області був проведений конкурс дитячого малюнку «Цінність води для кожного з нас».

13:02 23.04.2021

Проведено онлайн вебінар вчителів історії та правознавства закладів загальної середньої освіти Бузької сільської ради

З метою підвищення  методичного та практичного рівня професійної компетентності вчителів, удосконалення вмінь застосовувати інноваційні освітні технології, зокрема  інформаційно-комунікаційні та цифрові технології,   у повсякденній професійній діяльності педагогів 14 квітня відбувся онлайн вебінар вчителів історії та правознавства закладів загальної середньої освіти Бузької сільської ради.

11:39 15.04.2021

Вітаємо переможців онлайн-конкурсу малюнків «Зупинимо туберкульоз разом!»

     Щороку 24 березня відзначають Всесвітній день боротьби з туберкульозом. Ця дата обрана не випадково, адже в цей день у 1882 році Роберт Кох оголосив про виявлення бактерії, що спричиняє захворювання.

16:10 13.04.2021

Проведено онлайн-конференцію з освітянами Бузької громади

07 квітня 2021 року у відділі освіти Бузької сільської ради фахівцем з методичної роботи Лопатинською Л.В. проведено  вебінар у форматі онлайн- конференції  на платформі  ZOOM з учителями географії, хімії, біології ЗЗСО. На ньому розглянули питання ролі проблемних методів навчання  для формування предметних компетентностей при вивченні біології, хімії, географії при дистанційній та змішаній формах навчання.

11:52 09.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень