A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Навчання з попередження ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами (EORE)

  Враховуючи широкомасштабну війну російських окупаційних військ на всій території України,  педагогічні працівники закладів освіти Бузької сільської ради з 19.05.2022 року  проходять навчальний онлайн курс «Навчання з попередження ризикам, пов’язаним із вибухонебезпечними предметами» (EORE) в рамках пілотного соціально-гуманітарного проекту громадської організації «Асоціація саперів України». Цей курс  розроблений у відповідності до вимог Закону України «Про протимінну діяльність в Україні», Міжнародних та національних стандартів протимінної діяльності (МСПД/IMAS), інших нормативно-правових документів, а також листа Міністерства освіти і науки України.

10:57 25.05.2022

ВИШИВАНКА ЄДНАЄ УКРАЇНЦІВ

Вишиванко моя, вишиванко, Ти - як пісня, у серці моїм. Одягну тебе в будні і свята, Щоб любов поселилася в нім.

09:10 19.05.2022

Учнівська молодь Бузької громади долучилася до Всеукраїнського челенджу «ДО ПЕРЕМОГИ»

  76 день Українці доводить усьому світові, що ми сильна і незламна нація. Поки наші Захисники обороняють нашу країну учнівська молодь Бузької громади долучилася до  Всеукраїнського  фізкультурного онлайн-челенджу  «ДО ПЕРЕМОГИ». Всеукраїнська акція організована для підтримки наших захисників: воїнів Збройних Сил України, медиків, рятувальників, волонтерів

10:57 10.05.2022

В Європу – з Україною в серці!

    9 травня Європейським Cоюзом щорічно відзначається День Європи.   Це святкування миру і єдності, спрямоване на поширення ідей європейської ідентичності. Започаткував цей день французький дипломат Робер Шумен, який 9 травня 1950 року звернувся до лідерів європейських країн з пропозицією почати процес об’єднання Європи.

13:02 09.05.2022

«Ніщо не вічне – вічні Матері»

  День матері – одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, пожаліє і буде сильно любити, незважаючи ні на що.

08:23 08.05.2022

ПРОВЕДЕНО НАРАДУ З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ БУЗЬКОЇ ТГ

  18 квітня 2022 року під керівництвом начальника відділу освіти Світлани Русаловської в онлайн форматі проведено нараду з керівниками закладів освіти Бузької сільської ради.  На нараді були розглянуті актуальні питання щодо діяльності закладів освіти, зокрема:

09:17 18.04.2022

ПРОВЕДЕНО ОН-ЛАЙН НАРАДУ З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ БУЗЬКОЇ ТГ

  25 лютого 2022 року проведено нараду з керівниками закладів освіти Бузької сільської ради на якій розглядалось питання про роботу закладів освіти в умовах воєнного стану та про введення в дію Мобілізаційного плану відділу освіти Бузької сільської ради.

09:08 25.02.2022

Міжнародний День рідної мови в закладах громади

   21 лютого Україна і  світ відзначають Міжнародний день рідної мови. Це стало традицією і в закладах освіти Бузької сільської ради. До відзначення Міжнародного Дня рідної мови долучилася вся шкільна родина закладів освіти громади. Для учнів      1 – 11  класів проведено низку цікавих та пізнавальних заходів. Діти із задоволенням брали участь у словникових вікторинах, мовних іграх, конкурсах і квестах, а вірші та пісні про мову звучали в їхньому виконанні проникливо й душевно.

15:26 22.02.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень