A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Ліцеї Бузької сільської ради відзначили День української писемності та мови

   9 листопада в Україні відзначають День писемності та мови. Традиційно у свято розвитку державної мови проходить Всеукраїнський  радіодиктант національної єдності. З великим задоволенням   приєдналися до нього і працівники відділу освіти, учні та вчителі ліцеїв Бузької сільської ради, демонструючи прихильність,  любов  та пошану до рідної мови.

09:45 09.11.2022

14 жовтня - День захисників та захисниць України

   14 жовтня в Україні відзначають День захисників і захисниць, Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День створення УПА. Це свято всіх, хто тілом і душею захищав та захищає незалежність своєї батьківщини, а також нагода згадати звитяги предків, які своїми ратними звершеннями здобули та відстояли нашу свободу.

13:59 14.10.2022

Нам усім потрібен мир!

    21 вересня у світі відзначають Міжнародний день миру. Для українців це свято стало особливим. Віднедавна такі прості слова з побажанням миру стали головними і визначальними у нашому житті.

14:00 22.09.2022

НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ БУЗЬКОЇ ТГ: нові форми навчання та підготовка до початку навчального року

  26 серпня 2022 року під керівництвом начальника відділу освіти Світлани Русаловської відбулася  нарада з керівниками закладів освіти Бузької сільської ради.  Під час наради обговорили актуальні питання організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти Бузької сільської ради у 2022-2023 навчальному році під час дії правового режиму воєнного стану, який проходитиме у громаді за дистанційною формою. Особливу увагу під час  наради  приділено стану укриттів для учасників освітнього процесу, порядку дій під час сигналу «Повітряна тривога» та порядку евакуації, проходження медичних оглядів педагогічними працівниками.

10:21 26.08.2022

Короткострокові заняття з питань цивільного захисту під час воєнного стану

  Враховуючи широкомасштабну війну російських окупаційних військ на всій території України 17 та 19 серпня 2022 року керівники закладів освіти Бузької сільської ради та відповідальні за організацію цивільного захисту в закладах  вдосконалювали свої навички щодо реалізації повноважень і завдань органів освіти по захисту учасників освітнього процесу від надзвичайних ситуацій воєнного характеру.

10:29 22.08.2022

Навчання в сфері профілактики ВІЛ/ СНІДу та інших соціально-небезпечних захворювань

  З 13 по 15 червня 2022 р. на платформі ZOOM педагогічні працівники Вознесенського ЗЗСО І-ІІІст., Таборівського ЗЗСО І-ІІІст.  та  закладу загальної середньої освіти ІІ-ІІІ ступенів з різними формами навчання Бузької сільської ради прийняли участь в навчальному тренінгу з реалізації проекту департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації та благодійного фонду «Баварський дім, Одеса» на тему «Профілактика ВІЛ/СНІДу та інших соціально-небезпечних захворювань серед вчителів, школярів та студентів м. Миколаєва та Миколаївської області».

11:11 17.06.2022

ПРОВЕДЕНО ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЮ З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ БУЗЬКОЇ ТГ

  6  червня  2022 року під головуванням начальника відділу освіти Світлани Русаловської проведено онлайн-конференцію з керівниками закладів освіти Бузької сільської ради,  на якій були розглянуті актуальні питання щодо підготовки закладів освіти в умовах воєнного стану до нового 2022-2023 навчального року та майбутнього опалювального сезону.

09:19 06.06.2022

Вихованці Дитячо-юнацького центру долучились до Всеукраїнського онлайн – марафону для учнів «Рух – це здорово», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей

  Захід проводився дистанційно в режимі он-лайн для учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців гуртків ДЮЦ, з метою залучення молоді до рухової активності та популяризації здорового способу життя.

16:12 01.06.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень