A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

4 травня – Міжнародний день протидії булінгу

    Навчання, трудовий колектив, сім’я…  При згадуванні цих слів виникають різні емоції. Вкрай гострою та, на жаль, поширеною є асоціація таких важливих для кожної людини інститутів із чимось неприємним, принизливим, насильством – булінгом…

09:53 05.05.2023

Відбулося інструктивно-практичне заняття до Дня цивільного захисту

  28 квітня для керівників закладів освіти та працівників відділу освіти Бузької сільської ради проведено інструктивно-практичне заняття з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, на яке було запрошено майстра виробничого навчання  Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області Дудника С.А. Він нагадав працівникам правила поводження з вибухонебезпечними чи підозрілими предметами та правила поведінки у надзвичайних ситуаціях воєнного стану.

12:03 28.04.2023

Для учнів закладів середньої загальної освіти Бузької сільської ради проведено День цивільного захисту

  28 квітня 2023 року з метою закріплення учасниками освітнього процесу теоретичного матеріалу з питань особистої безпеки в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій в усіх ліцеях Бузької сільської ради відбувся День цивільного захисту, в рамках якого проведено ряд заходів. Так, у Вознесенському, Бузькому та Таборівському ліцеях  проведено онлайн-уроки на теми: «Надзвичайні ситуації. Правила поведінки під час надзвичайних ситуацій», «Обережно! Вибухонебезпечні предмети!», «Правила безпечної поведінки», «Дії в умовах надзвичайних ситуацій військового характеру. Дії в разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Дії в разі хімічної атаки та атаки білим фосфором»,  «Основні положення законодавства України щодо порятунку й захисту людей у надзвичайних ситуаціях», «Дії людини у разі виникнення надзвичайних ситуацій  від дії зброї масового ураження і звичайної зброї»,  «Безпека в мережі Інтернет», «Пожежна безпека у побуті», «Екстрена валіза. Рюкзак для евакуації» та ін.

11:58 28.04.2023

«Дзвони Чорнобиля стогоном будять, щоб від нещастя весь світ вберегти»

    Сьогодні 26 квітня – роковини Чорнобильської катастрофи. У цей день людство вшановує пам’ять жертв радіаційних аварій та катастроф, а також героїзм та самопожертву персоналу ЧАЕС, пожежників, військовослужбовців, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії. Освіта не може залишити цей трагічний факт минулого століття без уваги. Тож про ці події розповідали учням закладів освіти Бузької сільської ради класні керівники на годинах інформування та бесідах.

11:41 26.04.2023

Учні Бузької сільської ради отримали в користування комп’ютерну техніку

За сприяння Миколаївської обласної військової адміністрації та департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації Миколаївська область отримала 630 планшетів для учнів молодшої школи та 629 ноутбуків (хромбуків) для дітей середнього та старшого шкільного віку від ЮНІСЕФ у межах співпраці з Міністерством освіти і науки. Обладнання було закуплене та доставлене за підтримки Європейського Союзу та Республіки Корея.

09:32 21.04.2023

Семінар для педагогів закладів дошкільної освіти Бузької сільської ради

  11 квітня  відбувся семінар для педагогів закладів дошкільної освіти присвячений готовності дитини старшого дошкільного віку до навчання в умовах реформування української школи. У семінарі взяли участь педагоги Бузького, Вознесенського, Таборівського закладів дошкільної освіти Бузької сільської ради.

08:28 13.04.2023

11 КВІТНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ В’ЯЗНІВ ФАШИСТСЬКИХ КОНЦТАБОРІВ

    Щорічно, 11 квітня світ відзначає Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів. Саме в цей день 1945 році в’язні Бухенвальда підняли повстання проти нацистів та вибороли свою свободу й отримали шанс на життя.

12:03 12.04.2023

Проведено атестацію педагогічних працівників закладів освіти Бузької сільської ради

      06 квітня 2023 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти Бузької сільської ради. В засіданні атестаційної комісії взяли участь: голова  комісії  - Світлана РУСАЛОВСЬКА, заступник голови атестаційної комісії - Олена ЧЕПІЛКА, секретар - Вікторія ПІДВИСОЦЬКА,          4 членів атестаційної комісії.

09:38 06.04.2023

Вистояли – переможемо!

  24 лютого 2023 року минув рік від початку повномасштабного збройного вторгнення російської федерації на територію України та наблизилася перша річниця початку визволення українських земель від російських загарбників. Ворог намагався захопити нашу країну за три дні, але всупереч усім перешкодам і похмурим сценаріям Україна не впала.  

13:50 05.04.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень